Co. van de Greenriverindustrie, Ltd.

Één van de belangrijke pesticidefabrikanten en de leveranciers in China.

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Thuis

Over ons

Certificaten
Van Goede Kwaliteit Insecticiden te koop Van Goede Kwaliteit Herbiciden te koop
Greenriver is een zeer betrouwbaar bedrijf, snelle verzending en de goede kwaliteit, belangrijkst is concurrerende prijzen.

—— James Jakess

Greenriver heeft zeer prefessional degign termijnen, hebben altijd aardige ontwerpen die onze marketing, onze landbouwers als de goederen van Greenriver kunnen zeer leiden

—— Ali Alabadi

Wij hebben zaken met Greenriver sinds 2006 gedaan, verhogen wij onze hoeveelheid elk jaar, snel groeien allebei van ons. Thks Greenriver.

—— Ahmed Mohammed.

Ik ben online Chatten Nu
Greenriver Industry Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Ons verkoopteam in Shenzhen-bureau

Bedrijf Details:

Type Business:Fabrikant
Exporteur
Grote Markt:Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken:GreenRiver
Aantal werknemers:180~190 mensen
Jaarlijkse omzet:US$ 40,000,000 - US$ 50,000,000
Opgericht Jaar:2004
Export pct:80% - 90%

Sommige Vraag en Antwoorden

 

Vragen: Antwoorden:
Wanneer uw bedrijf vestigt? Co. Ltd van de Greenriverindustrie. Werd gevestigd in 2004, hebben wij gewerkt op agrochemisch gebied ongeveer 10 jaar, zijn wij een snelle groeiende onderneming die de productie en de marketing van pesticiden integreren. Na de inspanning en de ontwikkeling van ongeveer tien jaar, nu zijn wij één van de belangrijke pesticidefabrikanten en de leveranciers in China geworden.
Bent u een handelaar of een fabrikant? Hebt u fabriek? Wij zijn pesticidefabrikant, hebben wij twee fabrieken, is men voor Technische producten, een andere is men voor formuleringen. In feite, bij het begin begon ons bedrijf als handelsmaatschappij. Maar in 2006, wegens onze snelle groeiende zaken, sloten aan wij ons bij onze partnerfabriek en wij hebben 30% aandelen. In 2008 verhogen wij onze aandelen tot 51%. In 2010, werken wij met onze partners samen en bouwen een andere fabriek, die voor het produceren van sommige technische producten is. Nu vervaardigen wij divers soort formuleringen van pesticiden, doen wij in eigen land zaken en internationaal.
Waar wordt uw fabriek gevestigd? Kunnen wij uw fabriek bezoeken? Ons hoofdkantoor is in zeer mooie Shenzhen-Stad, GuandDong-provincie. Onze fabrieken wordt gevestigd in JiangSu-provincie, is het veel meer gemak voor de grondstoffen en het heeft aan de belangrijkste haven van Shanghai/China gesloten die voor het uitvoeren van onze agrochemische producten. De klanten zullen altijd verwelkomd worden om ons bedrijf en onze fabrieken te bezoeken.
Welk soort verpakking kunt u leveren? Wij kunnen onze producten in diverse soorten produceren verpakking volgens klant-specifieke eisen. Vooral, zijn wij zeer goed bij kleine verpakking die door landbouwers kan direct worden gebruikt, is onze kleine verpakking zeer professioneel en sommige van onze verpakking hebben de markt in sommige landen geleid.
Normale verpakking:
1.Solid product: 4g/bag, 10g/bag, 25g/bag, 50g/bag (fles), 62.5g/bag (fles), 100g/bag (fles), 250g/bag, 500g/bag, 1kg/bag, 5kg/bag, 10kg/bag, 25kg/bag (trommel), enz.
2.Liquid product: 10ml/bottle, 50ml/bottle (zak), 100ml/bottle (zak), 250ml/bottle, 500ml/bottle, 1L/bottle, 5L/bottle, 20L/drum, 25L/drum, 200L/drum, enz.
Als wij ons eigen klaar ontwerp niet van verpakking hebben, hoe kunnen wij doen? Me maak niet ongerust, is het geen probleem. Wij hebben het ontwerpen van team, hebben wij volledige ervaring om etiketten te ontwerpen, zijn de zakken van de aluminiumfolie, de kleine verfdoos, de grote verfdoos en de kleurenkartons, het gemakkelijk voor ons. Enkel zal het verlof het aan ons, u uw eigen ontwerp hebben en zeer professionele verpakking, zijn wij zeker uw landbouwers van het teveel zullen houden.
Kunt u de registratie steunen? Wij kunnen onze huidige of potentiële klanten helpen om het registratiewerk te doen. Maar voor de nieuwe klanten, moeten wij overeenkomst ondertekenen en de klant moet $1000 voor één product als registratiestorting betalen, moet het verzekeren om de registratie voor beide kanten te beëindigen en voor de samenwerking te verzekeren. Omdat wij heel wat werk moeten besteden voor het voorbereiden van de dossiers. Maar wij zullen de storting aan klant in de komende orden teruggeven. Wij hebben een goede relatie met binnenlands beroemd instituut dat ons van gebiedende onzuiverheidsanalyse en toxicologisch rapport kan voorzien. Wij verlenen volledige reeks van de dienst, met inbegrip van gegevens en steekproeven, die op verzoek beschikbaar zijn.
Hoe maakt u de kwaliteitswaarborg? Wij hebben ons eigen laboratorium, hebben wij materiaal voor de inspecties vooruitgegaan. Wij zullen inspectie voor elke partij van onze technische materialen, maken en zullen elke partij van onze definitieve formuleringen inspecteren, zouden alle goederen moeten zijn samenkomen bij FAO-norm. Voorts zullen SGS, BV en een andere inspectie van het derdeinstituut beschikbaar en toegelaten zijn. Gelieve zich te maken niet over onze kwaliteit ongerust, is de kwaliteit ons leven, zullen wij onze lift koesteren.

 

 

Contactgegevens
Greenriver Industry Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Alson Luo

Tel.:86-755-83489786

Fax:86-755-83489787

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2020 greenrivercn.com. All rights reserved.