Co. van de Greenriverindustrie, Ltd.

Één van de belangrijke pesticidefabrikanten en de leveranciers in China.

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
ThuisProductenInstallatiegroeiregulators

De Stimulansen van de installatiegroei van Gibberellic zuur 10%Tablet CAS 8018-01-7

Certificaten
Van Goede Kwaliteit Insecticiden te koop Van Goede Kwaliteit Herbiciden te koop
Greenriver is een zeer betrouwbaar bedrijf, snelle verzending en de goede kwaliteit, belangrijkst is concurrerende prijzen.

—— James Jakess

Greenriver heeft zeer prefessional degign termijnen, hebben altijd aardige ontwerpen die onze marketing, onze landbouwers als de goederen van Greenriver kunnen zeer leiden

—— Ali Alabadi

Wij hebben zaken met Greenriver sinds 2006 gedaan, verhogen wij onze hoeveelheid elk jaar, snel groeien allebei van ons. Thks Greenriver.

—— Ahmed Mohammed.

Ik ben online Chatten Nu

De Stimulansen van de installatiegroei van Gibberellic zuur 10%Tablet CAS 8018-01-7

De Stimulansen van de installatiegroei van Gibberellic zuur 10%Tablet CAS 8018-01-7 leverancier De Stimulansen van de installatiegroei van Gibberellic zuur 10%Tablet CAS 8018-01-7 leverancier De Stimulansen van de installatiegroei van Gibberellic zuur 10%Tablet CAS 8018-01-7 leverancier De Stimulansen van de installatiegroei van Gibberellic zuur 10%Tablet CAS 8018-01-7 leverancier De Stimulansen van de installatiegroei van Gibberellic zuur 10%Tablet CAS 8018-01-7 leverancier De Stimulansen van de installatiegroei van Gibberellic zuur 10%Tablet CAS 8018-01-7 leverancier De Stimulansen van de installatiegroei van Gibberellic zuur 10%Tablet CAS 8018-01-7 leverancier

Grote Afbeelding : De Stimulansen van de installatiegroei van Gibberellic zuur 10%Tablet CAS 8018-01-7

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Greenriver
Certificering: SGS, C/O, FORM A,
Modelnummer: Gibberellic zuur 10%Tablet

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1000KGs/Liters
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Vanaf het verzoek van klanten
Levertijd: In ongeveer 2-3 weken wanneer bevestigde orde
Betalingscondities: T/T neer - betaling of onherroepelijke L/C bij gezicht
Levering vermogen: 1000KL jaarlijks
Gedetailleerde productomschrijving

 

De Stimulansen van de installatiegroei van Gibberellic zuur 10%Tablet CAS 8018-01-7

 

 

Beschrijving:

 

Gibberellic zuur is een eenvoudige gibberelline, een pentacyclic diterpene zuur die de groei en verlenging van cellen bevorderen. Het beïnvloedt decompositie van installaties en helpt installaties groeien indien gebruikt in kleine bedragen, maar ontwikkelen de installaties uiteindelijk tolerantie aan het [nodig citaat].

 

 

Snel Detail:

 

Productnaam: Gibberellic zuur 10%Tablet

Pesticidecategorie: PGR

CAS NR.: 77-06-5

MF: C19H22O6

Zuiverheid: 10%Tablet

Verschijning (TC): Wit poeder

Verschijning (10%Tablet): Wit aan lichtgeele tablet

Merknaam: Greenriver/vanaf klantenverzoek.

 

 

Applicantion:

 

Heeft een verscheidenheid van toepassingen, b.v. om fruit het plaatsen van clementines en peren (vooral de peren van William) te verbeteren; om los te maken en de uitgerekte clusters en verhogen bessengrootte in druiven; om fruitrijpheid te controleren door ontwikkeling van de gele kleur in citroenen te vertragen; om schilvlek te verminderen en schil op te houden die in navelsinaasappelen verouderen; om de gevolgen van het virusziekten van kersengeel in morellen tegen te gaan; om de eenvormige zaailingsgroei in rijst te veroorzaken; om verlenging van het gewas van de de winterselderie te bevorderen; om het eenvormige vastbouten te veroorzaken en zaadproductie in sla voor zaad te verhogen; om latentie te breken en te bevorderen

 

het ontspruiten in pootaardappelen; om het het plukken seizoen uit te breiden door rijpheid in artisjokken te verhaasten; om de opbrengst van kracht rabarber te verhogen; om de moutenkwaliteit van gerst te verhogen; om helder-gekleurd, vaster fruit te produceren, en de grootte van zoete kersen te verhogen; om opbrengsten en hulp het oogsten van hop te verhogen; om het interne bruinen te verminderen en opbrengsten van Italiaanse gedroogde pruimen te verhogen; om geplaatst fruit en opbrengsten van tangelos en mandarijnen te verhogen; om fruit te verbeteren die in bosbessen plaatsen; om het bloeien vooruit te gaan en de opbrengst van aardbeien te verhogen; en ook een verscheidenheid van toepassingen op ornamentals. Toepassingstarieven tot 80 g/a per toepassing, afhankelijk van gewenst effect.

 

 

Specificaties:

 

Actief Ingrediënt
Algemene naam: gibberellic zuur
Chemische Naam: 1a, 2b, 4aa, 4bb, 10b) - 2, 7-trihydroxy-1-methyl-8-methylenegibb-3-ONO-1,10-dicarboxylic zuur 1, 4a-lactone
Pesticidecategorie: Installatiegroeiregulator
CAS Nr: 77-06-5.
Moleculaire Formule: C19 H22 O6

Structurele Formule:

 

De Stimulansen van de installatiegroei van Gibberellic zuur 10%Tablet CAS 8018-01-7
Eigenschappen Mol. gew. 346,4 M.f. C19H22O6 vorm Kristallijn vast lichaam. Van Afgevaardigde 223-225 (ATXht98140 decomp.ATXht0) de Oplosbaarheid ºC in water 5 g/l (kamertemperatuur). Oplosbare stof in methanol, ethylalcohol, aceton, en waterige alkali; lichtjes oplosbaar in diethyl ether en ethylacetaat. Onoplosbaar in chloroform. Kalium, natrium, en ammoniumzouten: Gemakkelijk oplosbare stof in water (kaliumzout 50 g/l). Is het stabiliteits Droge gibberellic zuur stabiel bij kamertemperatuur, maar langzaam ondergaat hydrolyse in waterige of waterig-alcoholische oplossingen, ATXht98145 DT50 (20 ºC) c.ATXht0 14 D (ATXht981151 pHATXht0 3-4), 14 D (ATXht981151 pHATXht0 7). In alkali, ondergaat een herschikking aan minder biologisch actieve samenstellingen. Ontbonden door hitte.
Wijze van Actie: Handelt als installatiegroeiregulator wegens zijn fysiologische en morfologische gevolgen binnen uiterst - lage concentraties. Overgeplaatst. Beïnvloedt over het algemeen slechts de installatiedelen boven de grondoppervlakte.

Giftigheid:

 

Mondelinge Scherpe mondelinge ATXht981113 LD50 voor ratten en muizen >15 000 ATXht981123 mgATXht0 /ATXht981107 kgATXht0.

Huid en oog Scherpe percutane ATXht981113 LD50 voor ratten >2000 ATXht981123 mgATXht0 /kg. Niet-irriteert aan huid en ogen.

 

 

Formuleringsspecificatie
Productnaam: Gibberellic zuur 10%Tablet
Punten Norm
Verschijning Wit aan lichtgeele tablet
Inhoud van Gibberellic Zuur (%) ≥10.0
Vochtigheid (%) ≤5.0
pH waarde 5.0-7.0
Los graad en vloeibare stabiliteit (%) op

≤5.0 (5 min)

≤0.5 (18h)

Fragment (%) ≤1.5
Instortingstijdslimiet (min) ≤10
Natte zeeftest (%) ≥99.5
Het blijvende schuimen (na 1 min, ml) ≤25
De Stabiliteit van de hitteopslag Gekwalificeerd

 

 

 

Concurrentievoordeel:

 

Onze belofte:
Onze producteigenschappen: Onze de Dienstenwaarborg:
1) Concurrerende prijs 1) De herinnering antwoordt (Antwoord met 24 uren)
2) Goede kwaliteit 2) Vrije Steekproeven (de Klant betaalt voor de leveringskosten)
3) Professionele Verpakking, 3) Registratiesteun.
4)Opbrengst volgens de instructie van Klanten 4) De foto's/de video's zijn beschikbaar tijdens productie.
5) Niets vertraagt verzending

5) De ladingsinspectie, en verzendt ladingsfoto's vóór verzending.

 

 

 

Sommige Vraag en Antwoorden

 

Vragen: Antwoorden:
Wanneer uw bedrijf vestigt? Co. Ltd van de Greenriverindustrie. Werd gevestigd in 2006, hebben wij gewerkt op agrochemische gebieden meer dan 8 jaar, zijn wij één van de snelle groeiende ondernemingen in China.
Bent u een handelaar of een fabrikant? Hebt u fabriek? Wij zijn pesticidefabrikanten, hebben wij onze eigen fabriek. In feite, bij het begin, ons bedrijfbegin als handelaar. Maar in 2008, wegens onze snelle groeiende zaken, sloten aan wij ons bij onze partnerfabriek en wij hebben 30%-aandelen. In 2010 verhogen wij onze aandelen tot 51%, zo controleren wij nu onze fabriek. Wij vervaardigen divers soort formuleringen van pesticiden, doen wij in eigen land zaken en internationaal.
Waar wordt uw fabriek gevestigd? Kunnen wij uw fabriek bezoeken? Ons verkopend bedrijf GREENRIVER is in zeer mooie Shenzhen-Stad, maar onze fabriek wordt gevestigd in JiangSu-provincie, is het veel meer gemak voor de grondstoffen en het heeft aan de belangrijkste haven van Shanghai/China gesloten die voor het uitvoeren van onze agrochemische producten. De klanten zullen altijd verwelkomd worden om ons bedrijf en onze fabrieken te bezoeken.
Welk soort verpakking kunt u leveren?

Wij kunnen onze producten in diverse soorten leveren verpakking volgens klant-specifieke eisen. Vooral, zijn wij zeer goed bij kleine verpakking wat voor landbouwers direct worden gebruikt, is onze kleine verpakking zeer professioneel.

Nornal die verpakken:

1.Solid verpakking: 10g/bag, 25g/bag, 50g/bag, 100g/bag, 250g/bag, 500g/bag, 1kg/bag, 5kg/bag, 10kg/bag, 25kg/bag, 200kg/bag, 250Kg/bag, enz.

2.Liquid verpakking: 10ml/bottle, 50ml/bottle, 100ml/bottle, 250ml/bottle, 500ml/bottle, 1L/bottle, 5L/bottle, 20L/bottle, 200L/bottle, enz.

Als wij ons eigen klaar ontwerp niet van verpakking hebben, hoe kunnen wij doen? Me maak niet ongerust, is het geen probleem. Wij hebben die termijn ontwerpen, hebben wij volledige ervaring om ontwerpen van etiketten, de zakken van de aluminiumfolie, kleine doos te maken, kleuren grote doos en de kartons, zullen het voor ons gemakkelijk zijn. Enkel zal het verlof het aan ons, u uw eigen en zeer professionele verpakking hebben, zullen de landbouwers teveel van het houden.
Kunt u de registratie steunen? Wij zullen ons beste proberen om de registratie voor onze klanten te steunen. Maar voor de nieuwe klanten, moeten wij de overeenkomst ondertekenen en de klant moet $1000 voor één product als registratiestorting betalen, moet het verzekeren om de registratie voor beide kanten te beëindigen en voor de samenwerking te verzekeren. Omdat wij heel wat werk moeten besteden voor het voorbereiden van de dossiers. Maar deze storting zal naar klant van de komende orden zijn teruggekeerd.
Hoe maakt u de kwaliteitswaarborg? Wij hebben ons eigen laboratorium, hebben wij materiaal voor de inspecties vooruitgegaan. Wij zullen inspectie voor elke partij van onze technische materialen, maken en zullen elke partij van onze definitieve formuleringen inspecteren, zouden alle goederen moeten zijn samenkomen bij FAO-norm. Voorts zullen SGS, BV en een andere inspectie van de derdeinstelling beschikbaar en toegelaten zijn. Gelieve zich te maken niet over onze kwaliteit ongerust, is de kwaliteit ons leven, zullen wij onze lift koesteren.

 

Greenriver Industry Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Alson Luo

Tel.:86-755-83489786

Fax:86-755-83489787

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2020 greenrivercn.com. All rights reserved.