Co. van de Greenriverindustrie, Ltd.

Één van de belangrijke pesticidefabrikanten en de leveranciers in China.

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Thuis

Greenriver Industry Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaten
Van Goede Kwaliteit Insecticiden te koop Van Goede Kwaliteit Herbiciden te koop
Greenriver is een zeer betrouwbaar bedrijf, snelle verzending en de goede kwaliteit, belangrijkst is concurrerende prijzen.

—— James Jakess

Greenriver heeft zeer prefessional degign termijnen, hebben altijd aardige ontwerpen die onze marketing, onze landbouwers als de goederen van Greenriver kunnen zeer leiden

—— Ali Alabadi

Wij hebben zaken met Greenriver sinds 2006 gedaan, verhogen wij onze hoeveelheid elk jaar, snel groeien allebei van ons. Thks Greenriver.

—— Ahmed Mohammed.

Ik ben online Chatten Nu

Greenriver Industry Co., Ltd.

Factory Gate
Factory Gate Factory Gate
1 2 3 4 5 6
Productielijn profiel
   

 

OEM / ODM Profiel

Onze fabrieksnadruk bij het formuleren van de meeste soorten pesticideformuleringen in China, die Insecticiden, Herbiciden, Fungiciden en Installatiegroeiregulator omvatten. Met professionele productieinstallaties, kunnen wij diverse soorten formuleringen in verschillende concenstration volgens cliënt-specifieke eisen veroorzaken, en wij kunnen nieuwe gecombineerde producten onderzoeken als de cliënten verzoek hebben. Wij doen de belangrijkste formuleringen zoals WDG, SG, wp, SP, de EG, EW, FS, VAN, OD, SL, Sc en ULV etc…. De producten wij produceren behandelen bijna de meeste pesticiden die in China kunnen worden vervaardigd. Wij hebben het ontwerpen van team en wij zijn zeer professioneel en hebben volledige ervaring om verschillende soorten verpakking voor cliënten te ontwerpen.

O & O-profiel

Greenriver heeft een zeer professioneel Onderzoek en Ontwikkelingsteam, hebben wij ons eigen laboratorium en geavanceerd materiaal voor test en inspecties. om verschillende aan cliënt-specifieke eisen te voldoen en om de achterstand in te lopen de ontwikkelende markt moeten wij bij het onderzoeken van nieuwe formuleringen en nieuwe gecombineerde producten houden om onze goederen efficiënter te maken. 

 

Bij de tussentijd, heeft Greenriver een speciale professionele registratieafdeling, die verantwoordelijk voor de binnenlandse registratie en overzee registratie. Wij kunnen onze huidige of potentiële klanten helpen om het registratiewerk te doen. Wij hebben een goede relatie met binnenlands beroemd instituut dat ons van gebiedende onzuiverheidsanalyse en toxicologisch rapport kan voorzien. De kwaliteit en de Dienst zijn altijd de hoogste zorg in Greenriver. Wij verlenen volledige reeks van de dienst, met inbegrip van gegevens en steekproeven, die op verzoek beschikbaar zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens
Greenriver Industry Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Alson Luo

Tel.:86-755-83489786

Fax:86-755-83489787

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Bekijk meer over ons :  Ongeveer ons   Kwaliteitscontrole
Copyright © 2014 - 2020 greenrivercn.com. All rights reserved.