Co. van de Greenriverindustrie, Ltd.

Één van de belangrijke pesticidefabrikanten en de leveranciers in China.

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Thuis

Greenriver Industry Co., Ltd.

Certificaten
Van Goede Kwaliteit Insecticiden te koop Van Goede Kwaliteit Herbiciden te koop
Greenriver is een zeer betrouwbaar bedrijf, snelle verzending en de goede kwaliteit, belangrijkst is concurrerende prijzen.

—— James Jakess

Greenriver heeft zeer prefessional degign termijnen, hebben altijd aardige ontwerpen die onze marketing, onze landbouwers als de goederen van Greenriver kunnen zeer leiden

—— Ali Alabadi

Wij hebben zaken met Greenriver sinds 2006 gedaan, verhogen wij onze hoeveelheid elk jaar, snel groeien allebei van ons. Thks Greenriver.

—— Ahmed Mohammed.

Ik ben online Chatten Nu

Greenriver Industry Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Greenriver Industry Co., Ltd.
Ons verkoopteam in Shenzhen-bureau

Bedrijf Details:

Type Business:Fabrikant
Exporteur
Grote Markt:Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken:GreenRiver
Aantal werknemers:180~190 mensen
Jaarlijkse omzet:US$ 40,000,000 - US$ 50,000,000
Opgericht Jaar:2004
Export pct:80% - 90%

Co. van de Greenriverindustrie, Ltd, dat in 2004 wordt gevestigd, is een snelle groeiende onderneming die de productie en de marketing van pesticiden integreert. Na de inspanning en de ontwikkeling van tien jaar, nu zijn wij één van de belangrijke pesticidefabrikanten en de leveranciers in China geworden. Wij houden altijd zeer vriendelijke verhouding met vele sterke agrochemische fabrieken en onderzoekinstituten in China, hebben wij in eigen land van hoge reputatie in pesticidemarkt en internationaal genoten.

 

Aan het begin van Greenriver, begonnen wij als handelsmaatschappij. Sinds 2006, traden wij in onze fabriek van de partnerformulering in JiangSu-Provincie toe als 30% aandeel. Wegens snelle groeiende zaken, na twee jaar, in 2008, verhoogden wij ons aandeel tot 51% en controleren de fabriek om de hoogte te verzekeren - kwaliteitsgoederen en snelle productie. Zo sinds 2008, wordt Greenriver een echte betekenis van pesticidefabriek.

 

Onze fabrieksnadruk bij het formuleren van de meeste soorten pesticideformuleringen in China, die Insecticiden, Herbiciden, Fungiciden en Installatiegroeiregulator omvatten. Met professionele productieinstallaties, kunnen wij de belangrijkste formuleringen zoals WDG, SG, wp, SP, de EG, EW, FS, VAN, OD, SL, Sc en ULV etc… doen. De producten wij produceren behandelen bijna de meeste pesticiden die in China kunnen worden vervaardigd. Wij zijn zeer professioneel en hebben volledige ervaring in diverse soorten kleine professionele verpakking die door landbouwers kan direct worden gebruikt, leidt sommige van onze verpakking de markt in sommige landen. Wij kunnen onze producten in diverse soorten leveren verpakking volgens klant-specifieke eisen. Nu veroorzaken wij meer dan 150 soorten het formuleren van producten die over de hele wereld worden uitgevoerd naar ongeveer 40 landen en gebieden. Maar Greenriver heeft nooit einde dat, doorgaat de kosten te controleren, en levert concurrerende prijzen voor onze klanten, in 2010, samen met onze partners, bouwen wij een andere fabriek, die voor het produceren van sommige technische producten is, die Fipronil-Technologie, Thiamethoxam-Technologie, Glyphosate Technologie, clodinafop-Propargyltechnologie, etc… omvatten


Greenriver heeft een speciale professionele registratieafdeling, die verantwoordelijk voor de binnenlandse registratie en overzee registratie. Wij kunnen onze huidige of potentiële klanten helpen om het registratiewerk te doen. Wij hebben een goede relatie met binnenlands beroemd instituut dat ons van gebiedende onzuiverheidsanalyse en toxicologisch rapport kan voorzien. De kwaliteit en de Dienst zijn altijd de hoogste zorg in Greenriver. Wij verlenen volledige reeks van de dienst, met inbegrip van gegevens en steekproeven, die op verzoek beschikbaar zijn.

 

De opdracht van Greenriver is: De „nadruk op de gewasbescherming, dient de landbouw wereldwijd“, en ons principe is: „De greepintegriteit, vordert gestadig, dient de Wereld“. Wij proberen altijd ons beste om de beste diensten en de concurrerendste prijzen met hoogte aan te bieden - de kwaliteitsgoederen voor onze klant, het zijn de manier wij onze klanten en markt winnen. 
 

Gezien kans en volledige ruimte, zouden wij u elk van onze voordelen tonen en zouden ons laten samen groeien. Ik ben zeker wij zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke met uw geacht bedrijf wegens uw vertrouwen en onze uitstekende dienst kunnen vestigen.

 

 

Contactgegevens
Greenriver Industry Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Alson Luo

Tel.:86-755-83489786

Fax:86-755-83489787

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
粤ICP备2020098110号 Copyright © 2014 - 2022 greenrivercn.com. All rights reserved.